't Ruyshoff Helmond

50 senioren appartementen

Locatie: Helmond
Aantal woningen: 50 senioren appartementen

Op de plaats waar nu nog Fysiopraktijk Ruijssenaars-Van den Broek en Livit Orthopedie is gevestigd, hebben wij plannen gemaakt voor een appartementengebouw. De voorgevel van het gebouw volgt de wethouder Van Wellaan en buigt op het kruispunt de Geysendorfferstraat in. Het gebouw omvat 50 wooneenheden en bestaat uit vier bouwlagen welke vanuit de zuidkant traps oploopt van twee naar vier lagen om aan de Geysendorfferstraat weer terug te zakken naar drie lagen. Hiermee word de aansluiting naar de direct naastgelegen gebouwen gevonden. Via de Van Meelstraat bereikt u het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand waar zich ook de ingang van het pand bevind. Ook via de ingang aan de Wethouder Van Wellaan bereikt u het centrale trappenhuis.

De appartementen zijn ontworpen met een oppervlak van ongeveer 50m2 met een woon-/eetkamer, een open keuken en één slaapkamer. Voor de woningen welke direct aan het kruispunt zijn gesitueerd zijn er geluidsluwe balkons ontworpen vanaf waar er een mooi uitzicht is op het aan de overzijde gelegen park ‘Parc Hortencia’. Op de platte daken aan de Wethouder Van Wellaan worden terrassen ingericht als buitenruimte voor de bewoners die geen balkon hebben. Ook vanaf hier kijkt u uit over het park.

Het pand voorziet in een centrale trappenhuis met lift, een algemene fietsenberging en containerruimte. In het trappenhuis wordt een ruimte ingericht voor de stalling van scootmobielen. Deze ontwikkeling is gericht op huur door senioren en mensen met een zorgvraag. Deze groepen hebben voorrang bij toewijzing van de woningen. Ook andere leeftijden zijn welkom. De woningen zijn gasloos en beschikken over de modernste ventilatie- en verwarmingsinstallaties.

Kenmerken

  • Doelgroep Senioren
  • Centrale ligging in Helmond

Inschrijfformulier projecten

Nog niet ingeschreven en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de diverse projecten? Meld je dan aan via onderstaand formulier en vink aan in welke projecten je interesse hebt. Je ontvangt dan de nieuwsbrieven in je mailbox met belangrijke updates over de nieuwbouwplannen.

Vrijblijvend gesprek met de Rabobank

Heb je interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor een hypotheek? En stel je het op prijs als een financieel adviseur van de Rabobank contact met jou opneemt? Dan kun je via dit formulier een gesprek aanvragen om je financiële mogelijkheden te bespreken.

TIP: bekijk je hier financiele mogelijkheden en maak zelf al een uitgebreide berekening!

Heb je vragen, stuur ons een mail: info@peelstaete.nl