Fabriekstraat Deurne

37 woningen en 15 appartementen

Locatie: Deurne
Aantal woningen: 37 woningen (combi van verkoop en verhuur)
- Woonoppervlak woning Type 1 (2-onder-1-kap): ±135m2 (incl. garage van ± 23m2)
- Woonoppervlak woning Type 2 (geschakeld):  ±120m2
- Woonoppervlak woning Type 3 (geschakeld): ± 110m2
- Bergingen bij de woningen: ± 5,5m2
Aantal appartementen: 15 appartementen (9+6 st.)
- Woonoppervlak appartementen: 60 - 85m2
Energieklasse: A
Verwachte oplevering: medio 2023

De nieuwste fase van de herontwikkeling Spoorzone Deurne beslaat het terrein van het inmiddels opgeheven Vouwkartonnagebedrijf van Gebroeders Nies en het voormalige terrein van Boerekamp Auto’s aan de Laurens Costerstraat te Deurne. De ontwikkeling van het gebied bevat een kleine wijk waarin wordt voorzien in zowel huur- als koopwoningen in verschillende prijsklassen. Het aanbod bestaat uit zowel grondgebonden woningen als appartementen welke worden gesitueerd om een centraal groen hart waar tevens wordt voorzien in de nodige parkeerbehoefte. De ontwikkeling is gesitueerd op een steenworp afstand van het NS-station als ook op korte afstand van de uitvalswegen van Deurne en voorziet in de nieuwste duurzaamheidnormen.

Update september 2022:

Stand van zaken procedure en voorbereiding

Onze aanvraag voor de nodige toestemmingen en planstukken binnen de overheid begint nu echt concreet te worden. Het bestemmingsplan heeft z’n definitieve vorm bereikt en ook de bouwaanvraag is nu compleet. Hierdoor heeft de gemeente voldoende informatie om de besluitvorming op gang te brengen. Dit wordt afgesloten met een bouwvergunning en een vaststelling van het bestemmingsplan voor de betreffende ruimte. Wanneer alles mee zit zouden we medio maart 2023 deze fase kunnen afronden.

Vooruitlopend op de besluitvorming zijn we reeds gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Na wat tegenslag is de sloop van het oude fabriekscomplex van Gebroeders Nies, mede door diverse aanvullende onderzoeken en maatregelen, netjes afgerond. Na de bouwvak zijn we op het voormalige fabrieksterrein direct begonnen met de bodemsanering welke nu op zijn einde loopt en we kunnen starten met de werkzaamheden voor het bouwrijp maken. In deze fase leggen we de aansluitleidingen voor de rioleringen aan en zullen water, elektra en bekabeling voor onder andere KPN en Ziggo worden aangelegd in het plan zodat de toekomstige woningen kunnen worden aangesloten op de nodige NUTS-voorzieningen. Al met al hopen we na vaststelling van het bestemmingsplan en ontvangst van de bouwvergunning, direct te kunnen starten met de bouw van de woningen. Het zal tot de zomer van 2024 duren voordat de eerste bewoners de sleutels kunnen krijgen tot hun nieuwe woning.

Verkoopprocedure woningen Spoorzone

Nu er zicht is op een afrondende fase van de privaatrechtelijke procedures kunnen we ons ook gaan richten op de aanbieding van de woningen op de woningmarkt. Hierbij geven we voorrang aan de verkoop van de woningen boven een mogelijke verhuur. De organisatie van de verkoop wordt bij een nieuwbouwmakelaar ondergebracht welke reeds drukdoende is met het vervaardigen van de hiervoor nodige verkoopstukken als website, brochures en tekeningen. Wij zullen u tijdig inlichten over het moment dat e.e.a. online zal komen; wij verwachten dat dit medio oktober 2022 zal zijn. Op het moment dat de website in de lucht is start ook direct de pre-sale. In deze fase kun je je inschrijven bij de makelaar zodat je op de hoogte wordt gehouden van het project en de start verkoop. Daarnaast kun je ook je voorkeuren aangeven. De pre-sale zal naar verwachting 2-3 weken duren. Hierna zal de definitieve verkoopfase starten waarbij u zich kan inschrijven voor één of meerdere kavels. Indien er meerdere gegadigden zijn voor een specifiek kavel zal er een toewijzing plaats vinden waarbij er geen lijst met een vaste volgorde wordt gehanteerd; iedere inschrijving maakt dan ook evenveel kans de betreffende woning te verkrijgen. Zodra de Pre-sale beschikbaar komt, berichtten wij u verder.

 

Kenmerken

  • Levensloopbestendige appartementen
  • Centrale ligging in Deurne
  • Energie neutraal
  • Duurzaam

Inschrijfformulier projecten

Nog niet ingeschreven en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de diverse projecten? Meld je dan aan via onderstaand formulier en vink aan in welke projecten je interesse hebt. Je ontvangt dan de nieuwsbrieven in je mailbox met belangrijke updates over de nieuwbouwplannen.

Vrijblijvend gesprek met de Rabobank

Heb je interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor een hypotheek? En stel je het op prijs als een financieel adviseur van de Rabobank contact met jou opneemt? Dan kun je via dit formulier een gesprek aanvragen om je financi¨ële mogelijkheden te bespreken.

TIP: bekijk je hier financiele mogelijkheden en maak zelf al een uitgebreide berekening!

Heb je vragen, stuur ons een mail: info@peelstaete.nl