Fabriekstraat Deurne

37 woningen en 15 appartementen

Locatie: Deurne
Aantal woningen: 37 woningen (combi van verkoop en verhuur)
- Woonoppervlak woning Type 1 (2-onder-1-kap): ±135m2 (incl. garage van ± 23m2)
- Woonoppervlak woning Type 2 (geschakeld):  ±120m2
- Woonoppervlak woning Type 3 (geschakeld): ± 110m2
- Bergingen bij de woningen: ± 5,5m2
Aantal appartementen: 15 appartementen (9+6 st.)
- Woonoppervlak appartementen: 60 - 85m2
Energieklasse: A
Verwachte oplevering: medio 2023

De nieuwste fase van de herontwikkeling Spoorzone Deurne beslaat het terrein van het inmiddels opgeheven Vouwkartonnagebedrijf van Gebroeders Nies en het voormalige terrein van Boerekamp Auto’s aan de Laurens Costerstraat te Deurne. De ontwikkeling van het gebied bevat een kleine wijk waarin wordt voorzien in zowel huur- als koopwoningen in verschillende prijsklassen. Het aanbod bestaat uit zowel grondgebonden woningen als appartementen welke worden gesitueerd om een centraal groen hart waar tevens wordt voorzien in de nodige parkeerbehoefte. De ontwikkeling is gesitueerd op een steenworp afstand van het NS-station als ook op korte afstand van de uitvalswegen van Deurne en voorziet in de nieuwste duurzaamheidnormen.

Update december 2021:
In september zijn wij begonnen met de sloop van het voormalige fabriekspand van Gebroeders Nies Vouwkartonnage. Al snel hebben we de sloop stilgelegd omdat er mogelijk vleermuizen zich hadden gevestigd in het pand. Afgelopen maanden hebben we diverse onderzoeken uitgevoerd om te zien of er zich daadwerkelijk een vleermuis had gevestigd. Daarnaast hebben we diverse overleggen gehad met het bevoegde gezag, de gemeente Deurne en een Ecoloog-bioloog om ervoor te zorgen dat we deze vleermuizen niet uit hun habitat verjagen. Hiertoe zijn inmiddels maatregelen getroffen zodat de vleermuizen in de directe omgeving terecht kunnen voor de komende winterperiode.

De sloop heeft hierdoor helaas een behoorlijke vertraging opgelopen en wordt niet eerder dan voorjaar 2022 weer opgestart. De afronding van sloop en bodemsanering staan gepland vóór de zomer van 2022. Ook lopen de procedures inmiddels weer zodat, naar verwachting, de vergunningen en de bestemmingsplan wijzigingen najaar 2022 onherroepelijk zijn. Direct daarna verwachten we een aanvang te kunnen maken met de bouw van de woningen en appartementen.

De woningen en appartementen aan de Fabriekstraat worden huurwoningen. De twee-onder-één-kapwoningen aan de Steenovenweg zijn voor de verkoop. Via welke procedure we de woningen gaan aanbieden, weten we nog niet. Daar komen we op een later moment graag op terug. 

Kenmerken

  • Levensloopbestendige appartementen
  • Centrale ligging in Deurne
  • Energie neutraal
  • Duurzaam

Inschrijfformulier projecten

Nog niet ingeschreven en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de diverse projecten? Meld je dan aan via onderstaand formulier en vink aan in welke projecten je interesse hebt. Je ontvangt dan de nieuwsbrieven in je mailbox met belangrijke updates over de nieuwbouwplannen.

Vrijblijvend gesprek met de Rabobank

Heb je interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor een hypotheek? En stel je het op prijs als een financieel adviseur van de Rabobank contact met jou opneemt? Dan kun je via dit formulier een gesprek aanvragen om je financi¨ële mogelijkheden te bespreken.

TIP: bekijk je hier financiele mogelijkheden en maak zelf al een uitgebreide berekening!

Heb je vragen, stuur ons een mail: info@peelstaete.nl