Derpsestraat Deurne
Peelstaete project Derpsestraat Deurne

24 tweekamer appartementen (verhuur)

Locatie: Deurne
Aantal woningen: 24 tweekamer appartementen  (verhuur)
Woninggrootte: 45 - 50m2
Energieklasse: A
Realisatie: medio 2023

De plek waar nu Dienstencentrum Fransen zicht bevind, op de hoek van de Toon Kortoomslaan en de Lage kerk, wordt herontwikkeld t.b.v. een appartementen complex. Dit complex bestaat uit een begane grond en 2 verdiepingen met in totaal 24 woningen. De bovenste woningen bevinden zich onder de schuine kap. De woningen worden vanuit twee afzonderlijke portiek ingangen bereikt via een trappenhuis. De woningen beschikken over een entree met toiletruimte, keuken, woon/eetkamer en slaapkamer met badruimte en hebben een oppervlak tussen de 40 en 50m2. Het object bevind zicht op loopafstand van zowel het winkelcentrum, horecaplein en NS-station als ook kort aan de ontsluitingswegen van Deurne.

Update december 2021:

Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder en een stuk dichterbij de realisatie van de 24 appartementen op de hoek van de Lage Kerk en Toon Kortoomslaan. Toch moeten we nog even wachten totdat we kunnen beginnen met de sloop van de bestaande bebouwing en de hierop volgende onderzoeken. Helaas kunnen we hier (nog) geen concrete data aan verbinden. We gaan ervanuit dat de laatste termijnen zonder al te veel problemen worden doorlopen en verwachten in het derde kwartaal van 2022 een start te kunnen maken met de bouwactiviteiten. De bouw van het appartementencomplex duurt naar verwachting ongeveer een jaar waarna de oplevering najaar 2023 wordt verwacht.

Kenmerken

  • Doelgroep Starters
  • Volledig gestoffeerd (gordijnen/tapijt)
  • Centrale ligging in Deurne

Begane grond

1e Verdieping

2e verdieping

Inschrijfformulier projecten

Nog niet ingeschreven en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de diverse projecten? Meld je dan aan via onderstaand formulier en vink aan in welke projecten je interesse hebt. Je ontvangt dan de nieuwsbrieven in je mailbox met belangrijke updates over de nieuwbouwplannen.

Vrijblijvend gesprek met de Rabobank

Heb je interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor een hypotheek? En stel je het op prijs als een financieel adviseur van de Rabobank contact met jou opneemt? Dan kun je via dit formulier een gesprek aanvragen om je financiële mogelijkheden te bespreken.

TIP: bekijk je hier financiele mogelijkheden en maak zelf al een uitgebreide berekening!

Heb je vragen, stuur ons een mail: info@peelstaete.nl