26-10-2022
Start pre-sale Woningen voormalige locatie Nies (oktober)

Het is eindelijk zover. De verkoop van de woningen gaat bijna van start!  Er is hard gewerkt aan het definitief ontwerp en technische uitwerking van het plan. De vergunning is lopende en het bestemmingsplan komt begin november ter inzage. De verkoop van de woningen krijgt voorrang op de verhuur van woningen. Voor mogelijke verhuur zal later een aanvullend nieuwsbericht komen.

Hier woon je op een unieke locatie, met een kenmerkende architectuur in een (zeer) energiezuinige, gasloze woning. Er worden 15 appartementen en 37 grondgebonden woning in een care-vorm, tussen Steenovenweg, Lourens Costerstraat, Tasveld en Fabriekstraat gerealiseerd. Daarmee is ook de naam van het plan geboren, Spoorzone Veste.    

Voor de verkoop is een lokale makelaar, van Santvoort makelaars ingeschakeld. Van Santvoort zal dan ook het proces verder gaan begeleiden. De verkoop gaat in 2 stappen plaats vinden.

Stap 1: Pre-sale voorkeuren doorgeven: 

Heb je een woning op het oog? Maak een account aan op www.spoorzonevestedeurne.nl en geef je voorkeuren door! Op de online interactieve kaart vind je nu nieuwe informatie over de woningen zoals specificaties, plattegronden en prijsindicaties (*Let op! Dit zijn niet de definitieve prijzen, het zijn vanaf prijzen en kunnen dus nog wijzigen wanneer de daadwerkelijke verkoop van start gaat.). Hierin kunnen voorkeurskavels worden aangegeven. U kunt dus op meerdere kavels inschrijven.  

Stap 2: definitieve verkoop: 

Dit zal na ongeveer 2 weken na stap 1 starten. Tijdens deze fase maak je je inschrijving definitief. Je logt in via je account (welke je hebt aangemaakt bij de pre-sale) en vult dan de vragenlijst verder aan, je kan dan je voorkeurswoningen wijzigen of laten staan. Wanneer je alles hebt ingevuld, wordt je inschrijving bevestigt via een bevestigingsmail. Daarna zal er een toewijzing plaatsvinden en hoor je of je wordt toegewezen.

Graag verwijs ik u naar de website www.spoorzonevestedeurne.nl. Wanneer u zich inschrijft op de projectwebsite, wordt u op de hoogte gehouden van de start verkoop. Al de communicatie zal vanaf nu via de projectwebsite en de makelaar lopen.

Heb je vragen, stuur ons een mail: info@peelstaete.nl